Αυτοί  είναι οι δικοί μας εταίροι και σύμμαχοι

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας του δημοψηφίσματος εναντία στις πιέσεις των θεσμών, ήταν και το ξεδίπλωμα του διεθνούς κινήματος Αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων εργαζομένων και του Ελληνικού λαού πιο γενικά. Διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις σε δεκάδες πόλεις της Ευρώπης κυρίως, αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη

Αυτές οι κινητοποιήσεις έχουν τεράστια σημασία  γιατί αντανακλούν την κατανόηση που υπάρχει μέσα στους εργαζόμενους της Ευρώπης ότι τα προβλήματα είναι κοινά όπως και κοινός είναι ο αντίπαλος, η Ευρωπαϊκή και παγκοσμία οικονομική ολιγαρχία, που επιβάλλει τις πολιτικές λιτότητας .

Στην βάση αυτής της κατανόησης και της διάθεσης για αγώνα είναι δυνατό να κτιστεί ένα Πανευρωπαϊκό και όχι μόνο, διεθνές  κίνημα το οποίο να προωθήσει τα συμφέροντα του 99% των Ευρωπαίων εναντία στο 1% που ελέγχει την οικονομία και απομυζά τις κοινωνίες, σπρώχνοντας τις στην φτωχοποίηση την εξαθλίωση και την βαρβαρότητα.

απέναντι στην παγκοσμιοποίηση λοιπόν του Κεφαλαίου προτάσσουμε την διεθνιστική Αλληλεγγύη των εργαζομένων και των λαών με στόχο μια Ευρώπη που να εκφράζει τα συμφέροντα τους ,μια Σοσιαλιστική ομοσπονδία της Ευρώπης.

δημοσιεύουμε πιο κάτω  ένα άλμπουμ από το side του Ξεκινήματος  με  φωτογραφίες  της διεθνιστικής αλληλεγγύης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: